Yoga

Meer info? ( Klik hier)

We willen in dit gejaagde leven vol stress en prestatiedruk voor een verkeersremmer zorgen op de snelweg, helpen terug tot jezelf te laten komen en je helpen ontspannen in deze tijden van overdruk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat veel lichamelijke klachten komen van teveel stress en een te gejaagd leven en door dat we mensen heel goed kunnen aanvoelen, lijkt dit ons een ideale basis om even voor die remming en oplading in het leven te zorgen.

We zijn ervan overtuigd dat yoga meer is dan alleen maar oefeningen en dat beleving in een aangepaste rustige omgeving hier ook een cruciale bijdrage kan leveren tot ontspanning. 

Heb je moeite om in groep te ontspannen? Dan is een privéles misschien iets voor jou! Je kan dus kiezen uit Yoga Nidra of Hatha Yoga. Meer info vind je bovenaan deze pagina.

We willen benadrukken dat dit om een rustige vorm Hatha Yoga  gaat, waar navoelen en ontspannen centraal staan. Zo is deze reeks geschikt voor beginners en matig gevorderden. Dus ook zeker geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. In tegenstelling tot onze aangepaste yoga waar we een half uurtje relaxatie voorzien, zal hier een gewone opbouw van de les toegepast worden.

Ida & Pingala wil staan voor een persoonlijke aanpak.