Wie zijn we?

Wie  ben ik ?

 

Als je eens heel goed nadenkt over deze vraag is het antwoord voor mij veel meer dan … ik ben Nathalie Geysen.

Naast mijn naam en dat ik dochter , moeder en echtgenote ben , ben ik ook een ziel.

Iemand die levenslessen moet leren maar ook iemand die dolgraag haar levenskennis wil doorgeven, iemand die mensen wil inspireren, iemand die mensen wil leren werken met hun eigen kracht .

Want die schuilt in ieder van ons. De kracht om zichzelf te helen.

Ik zal jullie alvast vertellen hoe ik zelf geïnspireerd werd en hoe dit uiteindelijk een droom werd om dit zelf ook aan anderen door te geven.

Om mensen te verbinden met zichzelf maar ook met anderen .

En dat is wie ik ben en wie ik wil zijn .

Alles is energie, ook de mens, ik wil je er dan ook in bijstaan om deze kostbare energie goed te leren gebruiken en in balans te houden .

Toen ik enkele jaren geleden zelf gezondheidsklachten kreeg , kwam yoga op mijn pad en is altijd bij me gebleven.

Als ik moe was, gaf yoga me weer energie.

Als ik pijn had, kon yoga dit verlichten en ik leerde ook om mijn ademhaling te sturen naar pijnlijke plekken.

Als ik me gestresseerd voelde, hielp yoga mijn spieren en de spanningen in mijn lichaam te verzachten .

Gaandeweg werd yoga “ mijn manier van leven.”

Door yoga kreeg ik weer een twinkeling in mijn ogen en ging ik weer stralen.

Want … zalig toch om even niets meer te moeten, je lichaam laten wegzakken in je matje, je hoofd de nodige rust te geven. Even een moment voor jezelf.

Yoga gaat om verbinden met anderen maar ook zeker met jezelf.

Je eigen grenzen leren kennen en waarderen en hier dag in en dag uit naar leven. Luisteren naar je lichaam en dan pas doe je aan yoga . Yoga beperkt zich niet tot dat uurtje in de week op de mat .

Het is de kracht van je eigen lichaam gebruiken zodat je op een dieper niveau kunt werken aan jezelf en voor jezelf.

Deze levenswijsheid wou ik zelf kunnen doorgeven dus volgde ik een cursus yoga-instructeur zodat ik andere mensen kon begeleiden naar een leven met meer energie . Ook als je gezondheidsklachten hebt , hoef je dus je droom niet opzij te zetten .

Laat gezondheidsklachten of de angst niet lenig genoeg te zijn je niet tegenhouden om voor yoga te kiezen , het opent net deuren als je beslist het yogapad te bewandelen. En ik sta graag naast je om dit samen met jou te doen .

Gaandeweg kwamen ook Reiki , Aura-en chakratherapie en andere energetische therapieën op mijn pad. Ik leerde dat werken met het energielichaam naast een doktersbezoek een meerwaarde kon betekenen voor je gezondheid en dat de mens meer als één geheel moest bekeken worden . En wat is er eigenlijk mooier dan dat …. . Dit was wat ik wou doorgeven aan anderen ,iets wat me zelf zo goed geholpen had,  werken op een dieper niveau aan je welzijn ……

Ida&Pingala werd geboren !!!

 

“ Beschouw je lichaam niet als een beperking voor jouw dromen maar reik verder dan dat want je onderbewustzijn kan bergen verzetten.”