Wie zijn we?

Wat is Ida & Pingala?

Ida & Pingala zijn 2 van de 3 hoofdnadi’s die door ons lichaam stromen en die elkaar kruisen in elke chakra ( Engergiecentra in ons lichaam.).

Ida vertegenwoordigt de vrouwelijke energie; De maanenergie. Dit staat voor de mentale processen.

Pingala vertegenwoordigt de mannelijke energie; De zonne-energie. Dit staat voor de vitale processen.

Samen vullen ze elkaar perfect aan met de sushumna die voor de doorstroom van de levensenergie (prana, chi of qi)in ons lichaam zorgt.

 

Wat willen we bereiken?

Wij Dimitri en Nathalie willen als man en vrouw ook de mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht brengen. Zoals de Ida & Pingala zijn we een perfecte aanvulling op elkaar en bieden we tal van mogelijkheden om de energiecentra in het lichaam in balans te brengen zowel op fysiek als energetisch niveau. Die balans zorgt immers voor het optimaal functioneren van onze gezondheid.

Als er blokkades optreden in onze energiecentra zal ons fysieke lichaam hiervan klachten ondervinden. Samen helpen we deze blokkades opheffen en kijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

We willen in dit gejaagde leven vol stress en prestatiedruk voor een verkeersremmer zorgen op de snelweg, helpen terug tot jezelf te laten komen en je helpen ontspannen in deze tijden van overdruk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat veel lichamelijke klachten komen van teveel stress en een te gejaagd leven en door dat we mensen heel goed kunnen aanvoelen, lijkt dit ons een ideale basis om even voor die remming en oplading in het leven te zorgen.

Net zoals de zon en de maan verschillend zijn, bieden we met energetische therapieën en webdesign twee ver uiteenliggende begrippen aan.

Omdat Dimitri gepassioneerd is door alles wat met een computer te maken heeft , kunnen we u ook websites en grafische ontwerpen aanbieden. Dit alles op jou maat gemaakt en met de nodige begeleiding zodat je nadien jouw website zelf kan beheren. En dit tegen een zeer goede prijs.