Spraytan

Spray Tanning is ‘HOT’

Spraytanning is razend populair in Australië en Amerika, maar ook in Europa in volle opmars. Onze drukke levensstijl staat niet niet altijd toe om te genieten van de zon of een reeks zonnebanksessies. Inmiddels komt het ook vaker voor dat mensen een overgevoeligheid hebben aan UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik mogen maken van een solarium. Voor al deze mensen is een Spray Tan behandeling dé ultieme oplossing.

Morrocan Tan is één van de bekenste, beste en veiligste producten op de markt!!!

Een veilig alternatief voor een bruine teint

Een manuele Spray Tan is de veiligste en effectiefste manier om bruin te worden zonder zon. We weten ook allemaal wel dat veel zonnebaden in de zon of onder de zonnebank schadelijke gevolgen kan hebben voor de huid. De UV-straling die voorkomt in zonnebank- en zonlicht kan onder meer huidkanker veroorzaken. Een Spray Tan geeft een onmiddellijk een mooi egaal resultaat zonder de risico’s die blootstelling aan UV-straling met zich meebrengt.

Wat deze vloeistoffen zo exclusief maakt, is de MoroccanTan Blend: een mix van pure argan olie, rozebottel olie, aloë vera, die als krachtige antioxidanten de huid hydrateren en zijdezacht maken. De DERMALOCK- en MOISTURE LOCK technologie houden vocht en DHA ingesloten in de huid zodat de kleur zich dieper en langer in de huid kan ontwikkelen.

Een snel en egaal resultaat

Onze manuele Spray Tan zorgt voor een natuurlijke bruine kleur op slechts 15-20 minuten! Met een speciaal Spray Tanning Gun wordt een tanning vloeistof verneveld op je huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid!

Sterke positieve punten zijn: – zalige geur op de huid –  sneldrogend  –  korte inwerktijd zodat douchen al na 2 tot 4 u kan –  uitsluitend natuurlijke ingrediënten –  zonder parabenen & PEG

DOWNLOAD HIER RICHTLIJNEN DIE JE DIENT TE VOLGEN:

Klik hierop

Wil je graag een afspraak maken voor een full-body spraytan of enkel de benen???

Een afspraak maken kan je op de GSM-nummers 0475/47.16.45 of 011/96.16.99

Kostprijs:

Full Body Spray-Tan : 30 €

Enkel benen : 18 €

Als we niet opnemen spreek dan een bericht in dan bellen we je terug. Tijdens de therapieën zijn we niet bereikbaar.