• 0475/47.16.45 of 0477/21.40.29
  • info@idaenpingala.be

Reiki

Wat doet Reiki en waar komt het vandaan?

Reiki betekent letterlijk “De kracht van de kosmische ziel”, waarbij “Rei” het onbegrensde, kosmische aanduidt en “Ki” voor kracht staat.

Reiki versterkt dus de verbinding met onze oorsprong. Soms wordt het ook de “Universele Levensenergie” genoemd. Reiki maakt dat we ons bewuster worden van wie we zijn en hoe we weer in contact kunnen komen met dat zijn. Dat houdt in dat alle geestelijke en lichamelijke processen in een stroomversnelling komen, waardoor we op een zinvollere manier om kunnen gaan met dat wat het leven ons brengt.

Dr. Mikao Usui ontdekte rond de vorige eeuwwisseling door zijn inzet en liefde deze oude genezingsmethode opnieuw. Hij gaf vorm aan het “Usui System of natural healing”, zoals we dat vandaag in de Reiki workshops tegenkomen.

Een Reiki behandeling balanceert en versterkt het (energie)lichaam. De behandeling stimuleert de gezondheid en ontspant lichaam en geest. Door de betere energetische doorstroming worden geest en lichaam weer opgeladen en komt inzicht dichterbij. 

De kleren worden aangehouden.We starten eerst met een verkennend gesprek,gevolgd door de behandeling. Het is belangrijk om na een Reiki of Seichem healing water te drinken  om vrijgekomen onzuivere stoffen af te voeren.

Kostprijs van een Reiki behandeling : 50 euro  (tijdsduur +/- 60 min afhankelijk per persoon )

Reiki kan de reguliere geneeskunde niet vervangen maar gaat hier heel goed mee samen …

Al onze therapieën  gaan door bij groepspraktijk ToThePoint : Olmenseweg 192 , 3945 Ham 

Een afspraak maken kan je op de GSM-nummers 0475/47.16.45 en 0477/21.40.29 

Als we niet opnemen spreek dan een bericht in dan bellen we je terug. Tijdens de therapieën zijn we niet bereikbaar.