Nieuws

Herfst – Winter-editie Hatha Yoga

Na een deugddoende zonnige zomer is het weer tijd voor de knusse dekentjes en de knisperende kaarsjes.

Net zoals de bomen hun blaadjes laten vallen; laten we ook de zomer achter ons. De prachtige tuin van d’Oude Pastorie wordt dan ook terug ingeruild voor hun gezellig zoldertje. Hier zullen vanaf woensdag 2 september 2020 wekelijks weer onze lesjes doorgaan.

Herfst is de tijd om los te laten, om ons te bevrijden van blokkades, bewust te leren omgaan met je lichaam en je eigen grenzen.

In onze Herfst-Winter editie Hatha Yoga zullen we dan ook bewust omgaan met onze ademhaling en ons immuumsysteem versterken. We bieden ook nu een afwisseling van de helende Hatha Yoga aan en de Hatha Slow Flow. Beiden zijn ze voor iedereen geschikt met als doel ontspanning te vinden.

Wil jij wat meer me-time, jezelf en je hoofd rust gunnen, helemaal ontstressen, bewust leren werken met je lichaam en ademhaling? Schrijf je dan in voor de wekelijkse Yogalesjes vanaf woensdag 2 September 2020.

Groep 1: 19u00 – 20u00

Groep 2: 20u30 – 21u30

We geven in een heel beperkte groep les om coronaproof aan Yoga te kunnen doen. Afstand wordt gegarandeerd, ontsmetting is aanwezig, de ruimte wordt steeds goed verlucht, je brengt je eigen matje steeds mee en mondmaskers worden gedragen tot je veilig op je matje zit. Tijdens de les mag dit dan ook uit gedaan worden. Hierdoor zijn de plaatsen wel beperkt tot 6 personen per groep.

Volledig coronaproof ontspannen dus!!!

Inschrijven gebeurd vanaf nu niet meer per reeks maar per les. Kan je is een keertje niet dan heb je vanaf nu dus niet voor niets betaald. Let wel op: Een lesje annuleren kan tot 24u voor de les. Stippenkaarten zijn online te verkrijgen op Momoyoga. Dit per les, per 5 lessen of per 10 lessen. (+1 les gratis)

Inschrijven kan dus hieronder:

Als je al een Momoyoga account bij ons hebt:  http://momoyoga.com/idaenpingala/

Ben je nog niet ingeschreven op Momoyoga: http://momoyoga.com/idaenpingala/register/

Je kan ook nog steeds op de traditionele manier inschrijven door ons te bellen of een berichtje te sturen op facebook.

Tot op de mat!!!

Namasté

Nathalie

Klik hier voor alle data van de herfst-winter editie