Nieuws

Summerclass:

Summerclass outdoor Hatha Yoga “ Relaxt de zomer in”.

Op maandag (juli-aug) bij droog weer van 19u00 tot 20u00 en wan 20u30 tot 21u30 in de mooie vernieuwde tuin van d’Oude Pastorie, Pastoriestraat 5 , 3945 Ham .

“Helende Hatha Yoga” en “Hatha Slow Flow Yoga”

Vooraf inschrijven per lesje verplicht maar je kan ter plaatse gepast betalen 10 euro/les of met de bancontact -app op je gsm.

1,5 meter afstand wordt gegarandeerd want de tuin is groot genoeg 😊

Om de stress van de afgelopen maanden een beetje kwijt te geraken is er dit jaar ook een “Summerclass outdoor Hatha Yoga” in de mooie vernieuwde tuin van d’Oude Pastorie.

Deze lessen gaan door op maandag bij droog weer van 20u-21u

Er zal afwisselend een les “Hatha Slow Flow” en “Helende Hatha Yoga” worden gegeven.

De yogasessies zijn geschikt voor iedereen ;  wie kan in-en uitademen kan meedoen. 😊

Ook de Slow flow sessies zijn rustig opgebouwd en worden in een rustig tempo gedaan met aandacht voor eigen grenzen zoals de titel al laat vermoeden .

We laten ons helemaal in onze mat wegzakken in een beperkt groepje, zo kunnen we onze persoonlijke aanpak blijven garanderen en er eventueel op inspelen moest je last hebben van bepaalde klachten.

Daarom is inschrijven vooraf per lesje noodzakelijk maar je kan ter plaatse gepast betalen of met de bancontact -app op je gsm.

We vragen dan ook om ietsje vroeger aanwezig te zijn zodat we zeker om 20u met ons lesje kunnen starten.

Benodigdheden : Eigen yogamatje , dekentje, drank , eventueel kussentje ( dit kan soms ook als hulpmiddel dienen) , gemakkelijke losse kledij en jullie mooiste glimlach 😊

Na een deugddoend lesje laten we niks achter in de tuin en ruimen we alles mooi op !!!

Je kan inschrijven via fb berichtje , mail naar info@idaenpingala.be of bel op het nummer 0475/47.16.45 , dit wordt dan steeds bevestigd of voor meer info.

“Helende Hatha Yoga” :

Sessies waarbij steeds wordt nagevoeld in een rusthouding , er wordt ook vermeld voor welke lichaamsdelen , spieren of organen de asana(houding) goed is. De asana’s worden voorgedaan alvorens je deze zelf gaat uitvoeren .Er wordt afgesloten met een ontspanning.

“Hatha Slow Flow yoga” :

Sessies waarbij de houdingen in een rustige flow aan elkaar geknoopt worden zodat je een vloeiende zachte beweging krijgt , er worden ook rusthoudingen bij ingevoegd maar niet zozeer na elke asana(houding). Toch is deze sessie goed te volgen voor iedereen . Er wordt eveneens afgesloten met een ontspanning . De uitleg voor welke lichaamsdelen enz een asana goed is wordt niet gegeven in deze sessies omdat de asana’s doorlopen.

Beide yogasessies zijn geschikt voor iedereen , zachte bewegingen , niet te lang in houdingen blijven en gebaseerd op de Hatha Yoga .Er zal een afwisseling zijn van beide sessies .

Die me reeds kennen weten dat ik er soms een fleugje van kundalini yoga , dru yoga of yin yoga durf in te verwerken maar jullie volgen nog steeds Hatha Yoga en deze vorm haalt dus de bovenhand.

Klik hier voor alle data van de summerclass.